Over Ons

Welkom op de site van Antwerp Car Care! wij zijn een jong team dat zich specialiseert in het reinigen van wagens.

Wij bieden onze klanten een aantal mogelijkheden aan. Enerzijds zijn er onze fleet services, voornamelijk gericht op bedrijven, aan de andere kant zorgt de afdeling car detailing voor het ultieme resultaat.

Het traditioneel wassen van een wagen kent iedereen. Toch maakt onze zorgvuldige en autovriendelijke aanpak hier het verschil met de traditionele wasbeurt. Het grote voordeel is dat wij hiervoor bij u op locatie kunnen komen.

Het detailen is minder bekend voor de meesten. Dit is een nogal recent fenomeen waarbij de wagen maniakaal onder handen wordt genomen. Dit gaat van het kleien van de lak tot het voeden van leer en reinigen van de motorruimte.
Er is dus oog voor elk detail. In de meeste gevallen kunnen uw wagen in beter dan nieuwstaat brengen.

Diegenen die liever zelf de handen uit de mouwen steken, kunnen in onze webshop alle producten terugvinden waar wij mee werken. Wij verkopen enkel producten van topniveau die door ons getest zijn en waar wij voor de volle 200% achter staan.

Lees ook zeker onze stappenplannen alvorens u zelf aan de slag gaat met de producten die wij verkopen in onze webshop.
Vervolgens raden wij u aan om zeker ook eens rond te kijken in ons portfolio. Hier vind je enkele van de prachtige wagens terug die wij reeds onder handen hebben mogen nemen.

Antwerp Car Care legt zich toe op de echte autoliefhebber. Onze passie voor automotieve perfectie kent werkelijk geen grenzen en straalt zich dan ook af in ons werk.

Comments are closed.