Ons team

Antwerp Car Care Team

Antwerp Car Care is opgericht uit passie voor onze grootste hobby, onze wagen. Elke echte autoliefhebber wil natuurlijk zijn kostbare investering optimaal verzorgen en beschermen. De wagen simpelweg met de hand wassen beantwoorde niet aan onze verwachtingen. We zochten naar manieren om onze wagen terug in topstaat te brengen en te beschermen. Na veel zoek- en testwerk hebben wij de beste methodes en producten leren kennen om onze wagen onder handen te nemen.

Deze kennis willen wij met u delen. U wil zelf aan de slag gaan met behulp van onze handleidingen en producten? U verkiest de werken door ons te laten uitvoeren? Antwerp Car Care staat u steeds persoonlijk bij met de beste mogelijke service.

Thomas Stein | thomas@antwerpcarcare.be

Er is toch niets leukers dan van je passie je beroep maken? Al van jongs af was ik enorm gepassioneerd door wagens! Van zodra ik 18 werd, wist ik dan ook dat ik mijn eigen wagen wou. Na wat bijklussen in de weekends werd mijn geduld al snel beloond en kocht ik mijn eerste wagen. Ik wou dat mijn wagen er telkens ook goed uitzag.  Om dit te kunnen realiseren poetste ik mijn wagen minstens 1x per week. Tijdens dit leerproces begon ik te experimenteren met producten vanuit de autowinkel om de hoek. Al snel had ik de smaak te pakken en startte ik de zoektocht naar betere materialen en producten.

Dankzij deze zoektocht werd de passie nog meer aangewakkerd. Na enige twijfel heb ik dan toch besloten om samen met Jens een eigen bedrijf  op te starten. Dit is iets waar ik tot op vandaag de dag nog steeds geen spijt van heb!

Ohja, voor de liefhebbers die zich afvragen wat mijn droomwagen is? De Jaguar E-type!

Jens Willemen | jens@antwerpcarcare.be

Liefhebben van auto’s zit bij mij in het bloed. Mijn vader heeft een eigen garage en is zelf actief in de racerij. Hierdoor ben ik vanaf kleins af aan reeds in contact gekomen met speciale en interessante wagens. Ik ben gefascineerd door de techniek en designs van zowel oldtimers als moderne wagens. Mijn lievelingsmerk is Porsche. Een merk dat reeds 50 jaar verschillende iteraties van hetzelfde model, de 911 bouwt.

Comments are closed.