Car Detailing

CARDETAILING2

Deze dienst richt zich op de meest veeleisende autoliefhebber. Het tot de perfectie ‘detailen’ van uw wagen is onze passie. Hier wordt enkel gewerkt met de meest hoogwaardige producten en materialen. Dit is dus zeker geen snelle of goedkope behandeling.

Deze kosten zal u evenwel terugverdienen wanneer u besluit om uw auto te verkopen. Voor een frisse wagen wordt immers meer geld geboden dan voor een slecht onderhouden exemplaar.
Elke wagen die bij ons onder handen wordt genomen krijgt een eigen ‘Car Pass’. Dit is een boekje dat aan uw auto gekoppeld is en waarin de door ons gedane werken aan uw wagen bijgehouden worden. Zo heeft u een bewijs dat uw wagen altijd correct en met de meeste zorg behandeld is geweest door een professioneel team van detailers.

Wij bieden enkele standaardpakketten aan. Deze pakketten zijn alvast een goede indicatie van de prijzen die wij hanteren.
Vanzelfsprekend is elke wagen uniek, van de prachtigste oldtimer tot de meest brute supercar.
Daarom luisteren wij op voorhand naar onze klant zo bekomen wij het resultaat dat u voor ogen hebt.

Neem zeker ook eens een kijkje in ons portfolio om enkele van onze resultaten te bewonderen. Met onze behandelingen is het echt mogelijk om de wagen in beter dan nieuwstaat af te leveren.

Comments are closed.