HIGH-END CAR DETAILING VOOR UW WAGEN

Onze diensten richten zich op de meest veeleisende autoliefhebber. Het tot de perfectie ‘detailen’ van uw wagen is onze passie. Hier wordt enkel gewerkt met de meest hoogwaardige producten en materialen.

Bij Antwerp Car Care bent u op het goede adres wanneer u zoekt naar gepersonaliseerd advies. Wij bekijken samen met u de wagen en stellen een concreet plan van aanpak op. Zo bekomt u steeds het gewenste resultaat.

ADVIES OP MAAT
VAN ELKE KLANT
WERKEN MET PASSIE
VOOR ONS VAK

Detailing is voor ons niet zomaar een beroep. Voor ons is detailing een passie. Wij behandelen uw wagen met de grootste zorg, en garanderen u een verbluffend resultaat. Elke keer opnieuw!

PROFESSIONEEL GEKWALIFICEERD

Antwerp Car Care is erkend en gecertificeerd Gyeon detailer. Dit wil zeggen dat wij op onze behandelingen fabrieksgarantie kunnen aanbieden. Garantie tot wel 5 jaar mogelijk!

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

Lorianne C
Patrick VDB

"Bij Antwerp Car Care geniet ik van zeer persoonlijke service. We bekijken samen op voorhand de wagen en stellen een concreet plan van aanpak op. Zo bekomen we het gewenste resultaat tegen een vooraf bepaalde prijs."

"Steeds wanneer ik beroep doe op de diensten van deze jonge mensen word ik correct en nauwkeuring verdergeholpen. Een echte aanrader voor iedereen die  gepassioneerd is door auto's "

Bruno P

"4 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Antwerp Car Care. Sindsdien ben ik  vaste klant en krijgen al mijn wagens onmiddellijk na aankoop de nodige lakbescherming door middel van een coating met garantie."

BESTSELLERS
Vanaf €175

Wat houdt dit pakket in? 

Doffe lak, waskrassen, of andere lakdefecten? Wij polijsten uw wagen naar een hoogglans.

Vanaf €100

Wat houdt dit pakket in? 

Wij voeren de periodieke reiniging van uw wagen tot in de perfectie uit door middel van het 17-staps Express pakket.

Vanaf €200

Wat houdt dit pakket in? 

Laat uw wagen beschermen door middel van een ceramische coating of wax.

Ontdek wat onze passie in de high-end detailing kan betekenen voor uw wagen.

Meer dan 5 jaar ervaring
ONZE SERVICES
  • Instagram Social Icon

© 2018 by Antwerp Car Care 

BEL ONS
OPENINGSTIJDEN

Steeds beschikbaar op afspraak

MAIL ONS