ONZE SERVICES

U kiest ervoor om uw wagen over te laten in de handen van professionals. Welke van onderstaande services u ook kiest, uw wagen wordt met de grootste zorg en respect behandeld. Wij bieden enkel high-end oplossingen aan.

 

U vindt bij elke service ook steeds een richtprijs. Deze prijzen zijn slechts een indicatie, elk project is immers verschillend en vergt dus een andere aanpak. Aarzel  zeker niet om contact met ons op te nemen via het aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte op maat.

WASBEURT

Dit is het periodieke cosmetische onderhoud van de wagen. Zowel interieur als exterieur wordt tot in de puntjes gereinigd en perfect afgewerkt. In tegenstelling tot de carwash wordt uw wagen volledig met de hand gereinigd. Dit zorgt voor een krasloos eindresultaat.

 

Onze wasbeurt bestaat uit 17 gedetailleerde stappen:

 1. Afspuiten van de wagen

 2. Infoamen van de wagen

 3. Reinigen van de wielkasten

 4. Reinigen van de velgen met een de-ironizer (zowel remstof als hard aangekoekt vuil wordt verwijderd)

 5. Wagen afspoelen

 6. Poetsen volgens de 2-emmer methode met ph-neutrale shampoo

 7. Wagen afspoelen

 8. Handmatig drogen van de wagen, ook tussen alle kiertjes en “panel gaps”

 9. Deurlijsten, binnenkant koffer schoonmaken

 10. Ramen streepvrij schoonmaken (binnen en buiten)

 11. Stofzuigen van het interieur

 12. Reinigen en beschermen van het dashboard, deurpanelen en de middenconsole

 13. Voeden van de rubbers

 14. Reinigen en oppoetsen van chrome delen

 15. Reinigen en opblinken van de uitlaat

 16. Banden zwarten

 17. Laklaag afwerken met een quick-detailer (spraywax)

Deze behandeling is zowel mogelijk op locatie bij u thuis, als in ons atelier. Bekijk hier een filmpje van het volledige proces!

VANAF = €100 eBTW

INTERIEUR REINIGING

Vlekken in het tapijt of de dakhemel van uw wagen, vuil leder of alcantara, het zijn slechts enkele van de problemen die verholpen kunnen worden met behulp van een grondige interieurreiniging. Tijdens dit proces maken wij gebruik van verschillende gespecialiseerde machines en tools zoals een stoommachine en een extractor om een perfect resultaat te bekomen.

 

Een korte opsomming van hoe wij te werk gaan bij een typische interieurreiniging:

 • Stofzuigen van de wagen + koffer

 • Stofvrij maken van de cockpit en alle overige compartimenten

 • Deurstijlen reinigen

 • Diepte- & stoomreiniging van uw volledige interieur (matjes, dakhemel,…)

 • Lederen zetels reinigen & voeden

 • Rubbers & plastic reinigen & voeden

 • Alle ramen streepvrij afleveren

VANAF = €150 eBTW

LAKCORRECTIE

Heeft u last van waskrassen, diepere krassen of heeft uw wagen een doffe glans? Dan is een lakcorrectie voor u de perfecte oplossing! Tijdens een lakcorrectie wordt de vernislaag van uw wagen machinaal gepolijst op hoge toeren. Dit wil zeggen dat er een bijzonder kleine afname van de vernis is zodat krassen verwijderd worden. Het gaat hier dus niet om het tijdelijk opvullen van krassen, ze worden permanent verwijderd.

 

Een lakcorrectie is een tijdsintensief proces waarbij er gebruikt wordt gemaakt van verschillende machines, producten en technieken om het gewenste resultaat te bereiken. Daarom bieden wij lakcorrecties aan in verschillende gradaties. Dit gaat van een 1-staps glanscorrectie tot een 5-staps proces waarbij zelfs de diepste krassen verwijderd kunnen worden.

 

PS: Ook de meeste nieuwe wagens worden bij ons aan een lakcorrectie onderworpen alvorens zij een coating krijgen. Zo zijn we zeker dat de laklaag perfect is en dat de coating op een volledig krasvrij oppervlak kan aangebracht worden.

VANAF = €175 eBTW

EINDEJAARSACTIE

LAKBESCHERMING

Na het corrigeren van uw lak is het natuurlijk de bedoeling dat deze zo goed mogelijk beschermd wordt. De beste manier om uw wagen te beschermen is de nieuwste generatie coatings van GYEON.

Antwerp Car Care is officieel erkend Gyeon Certified Detailer en kan daarom als één van de weinige bedrijven op de Belgische markt Gyeon coatings met garantie aanbrengen.

 

De Gyeon coatings zijn gebaseerd op silicon dioxide, ook wel SIO2 genoemd. Dit is een liquide oplossing op basis van solventen. Wanneer de coating in aanraking komt met zuurstof verdampen de solventen en blijft er enkel een harde laag SIO2 over.

 

Wat zijn de voordelen van een coating?

 • Weerbaarheid tegen zure chemicalien, vogelpoep, zure regen, UV stralingen van de zon, strooizout,…

 • Zelf reinigende eigenschappen: de coating is extreem water, en vuilafstotend en zal er dus voor zorgen dat de wagen langer proper blijft. Ook tijdens de wasbeurt wint u hiermee veel tijd.

 • Glans: Naast zijn bescherming geeft de Gyeon Quartz coating een hogere glans dan de traditionele waxen.

 • Duurzaamheid: als erkend dealer kunnen wij tot 5 jaar garantie geven op de Gyeon coatings.

 


Het aanbrengen van Gyeon coatings is onze core-business.

 

Naast het aanbrengen van coatings kan er ook geopteerd worden voor een traditionele wax van Swissvax. Dit passen wij vooral toe bij oldtimers waar bescherming minder belangrijk is, maar er meer gezocht wordt naar een concours glans.

VANAF = €200 eBTW

-20%

STEENSLAGFOLIE

Steenslagfolie is een quasi onzichtbare en zelfherstellende film die over de lak wordt aangebracht. Het primaire doel van de folie is om te beschermen tegen steenslag. Natuurlijk beschemt de folie ook tegen andere invloeden zoals strooizout, waskrassen, vandalisme,…


U kan ervoor opteren om de hele wagen te laten wrappen in steenslagfolie, of enkel de delen die het meest gevoelig zijn voor steenslag zoals de voorbumper, motorkap, spiegels en dorpels. Het verschil tussen beschermde en niet-beschermde delen is zo klein dat dit enkel zichtbaar is voor het getrainde oog!

 

Als liefhebber is het vaak zeer pijnlijk om te zien hoe men bij het traditionele wrappen de folie steeds dient af te snijden op de lak met behulp van een vlijmscherp mesje. Gelukkig wordt bij ons de steenslagfolie steeds op maat van uw wagen voorgesneden bij de fabrikant. Zo elimineren wij het risico dat er in uw kostbare lak gesneden wordt.

 

Wij werken enkel met de allerbeste merken zoals Xpel en Suntek. Deze topmerken geven vaak 10 jaar fabrieksgarantie op de folie. Bekijk hier een filmpje van het proces.

VANAF = €850 eBTW

LEDERHERSTEL

Leder is een kostbaar natuurproduct en daardoor natuurlijk ook constant onderhevig aan slijtage. Denk hierbij aan instapschade, het verkleuren van wit leder door aanraking met een jeansbroek, het slijten van uw lederen stuur enzovoort.


Antwerp Care Care is gespecialiseerd in het herstellen, kleuren en beschermen van alle soorten leder. Wij zijn in staat om een kleuring op maat van uw leder te laten maken om zo een perfecte inkleuring van beschadigde oppervlakken te garanderen. Zo blijven uw zetels origineel, maar zien ze er terug zo goed als nieuw uit.

 

Bij Lederherstellingen maken wij steeds gebruik van de gespecialiseerde producten van Colourlock. Leder is vaak veel beter te repareren dan men denkt!

 

Voor de bescherming van uw leder hebben wij de keuze uit natuurlijke producten van Colourlock, of een echte coating van Gyeon. Elk alternatief heeft zo zijn eigen voordeel, de coating zal beter beschermen maar voelt minder “origineel” aan dan de natuurlijke producten.

VANAF = €150 eBTW

 
 
 
 
 
 

Ontdek wat onze passie in de high-end detailing kan betekenen voor uw wagen.

Meer dan 5 jaar ervaring
ONZE SERVICES
 • Instagram Social Icon

© 2018 by Antwerp Car Care 

BEL ONS
OPENINGSTIJDEN

Steeds beschikbaar op afspraak

MAIL ONS